Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • Het nieuwe boekje van Vrolijke Viltvriendjes is uit en heet: Bloempoppetjes van Viltbolletjes. Nu met gratis zakje… https://t.co/wd2pnJTu26
  • Leuke nieuwe pakketten online gezet...www.nielsholgersson.nl https://t.co/6uRTG9zXwG

Uitslag foto wedstrijd





foto Ageeth Benak


Wat een boel reacties hebben we gekregen op onze oproep
om je mooiste foto van het wintertafereel
van atelier Anke op te sturen.

Het was erg leuk om alle tafels te zien.
Een aantal van de foto's gaan we op onze site zetten bij
"Wat maken onze klanten.."

Twee foto's gaan we belonen met een waardebon van Niels Holgersson.




foto Margriet Koops



De winnaars zijn:

Ageeth Benak uit Meppel
en
Margriet  Koops uit Anderen


Gefeliciteerd, jullie krijgen je bon eerdaags thuisgestuurd.




Nieuw :



Ook deze week weer een aantal nieuwe producten op onze site:


*   we hebben de zakjes gemengde bhedawol nu ook in kleinere verpakkingen

*   we hebben leuke houten schaatsjes





* van atelier Tintangel hebben we weer een aantal nieuwe pakketten opgenomen




 





* leuke winterbomen van de Vrolijke Viltvriendjes


* en hele leuke egeltjes..





Kijk voor alle nieuws eens op onze site

Ook de opruimingshoek wordt regelmatig aangevuld.






Winkel geopend:

In de maand februari zijn we geopend op:

13, 14 en 15 februari












Tot slot nog even het recept van onze eigen Fryske Dúmpkes..
Er wordt voor dit weekend weer kou en sneeuw voorspeld...
en dan zijn deze koekjes
zo lekker bij een kop warme chocolademelk en de warme kachel !!

Ingrediënten:

150 gram boter

150 gram bruine basterd

2 eieren

250 gram bloem

wat zout

100 gram fijngehakte hazelnoten

1 theelepel anijszaad

1 theelepel gemberpoeder

1 theelepel kaneel

.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng boter, eirene en suiker tot schuimig mengsel.

Voeg bloem en mespuntje zout toe en kneed tot mooi, glad deeg.

Hazelnoten, anijszaad, gemberpoeder en kaneel toevoegen.

Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkblad.

Maak een lap van ongeveer 1 cm dikte.

Snijd er koekjes uit van ongeveer 4 x 2 cm.

Leg de koekjes op de bakplaat en bak in 25 minuten in het midden van de oven de koekjes bruin en gaar.

En waarom heten het dumkes ??

Omdat je direkt na het bakken, als de koekjes nog zacht en warm zijn, je er even met je duim in moet drukken!!

Als de koekjes zijn afgekoeld zijn ze klaar om te worden gegeten.








hartelijke groet,

wij van niels..











 

.