Mijn Niels
U bent niet ingelogd.

 0 Producten
 TOTAAL: € 0,00
Producten
trefwoord auteur Zoeken


twitter Atelier Niels Holgersson
Twitter
  • hoe leuk is dit.... https://t.co/xL1GayuHzN
  • We zijn heel hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor ons open weekend aankomende vrijdag,zaterdag en zonda‚Ķ https://t.co/JWYgj3Zq3F

Onze Klant

Heeft u een leuke foto van uw werk of een handige tip? Mail dit dan naar ons.
Eenmaal per maand maken wij een selectie hiervan en plaatsen dat op deze pagina.


Omschrijving Foto Foto Foto
     
Voor de geboorte van onze tweeling maakte mijn moeder deze twee prachtige geboortetaarten.(Ilse Stege).
Hier even een foto van de wintertafel. Hij is toevallig helemaal pop en plank en ik vind hem heel mooi (Evelien Bloemhof).    
Zo trots op mijn dochter Sterre Kip, die helemaal alleen deze pop (kleine lijs) heeft gemaakt voor zichzelf! Terwijl ik bezig was met een grote lijs, heeft zij deze pop gemaakt. Ze heeft de pop 'Mette' genoemd. Zo leuk dat Sterre haar talent ontdekt heeft. Sterre nog maar 11 jaar is. Ze is nu bezig met een kleine lijs voor de dochter van haar meester. Groeten Ingrid den Hollander.
Voor mijn nichtjes heb ik een grote lijsjes pop gemaakt. Amy en Indy waren er super blij mee! De materialen van jullie waren zoals altijd weer top! (Ingrid den Hollander).
Sam en Julia staan bij ons in de Koek en Zopie, die hebben mijn dochters (8 en 5) er in gezet. Zij zijn fan van Sam en Julia en zo nu en dan staan ze in mijn vilten seizoenshoeken. En op de toonbank van de Koek en Zopie kraam liggen nog heerlijke rookworsten. Gemaakt door Karin.
Ria Visser: In mijn hal heb ik een meidenkastje staan waar ik elk seizoen een ander “vilt tafereel”op maak. Er achter staat een spiegel maar die heb ik voor de foto bedekt met groen karton. Ik ben echt een fan van het maken van viltfiguren.    
Op de foto is de koek en zopie kraam met Femke , Jelte leert schaatsen, de ijsmeester en een Fries paard te zien. Een tafereel van Nicole uit Friesland.    
De wintertafel van Dien Schuurman.    
De drie afbeeldingen zijn van José Moras uit tuitjenhorn.De eerste twee afbeeldingen zijn naar aanleiding van de vlaggetjes gemaakt voor Niels holgersson. De Laatste afbeelding is na aanleiding van het boek van Dik Trom. Leuk om te maken, het vraagt wel de nodige ervaring.
Moeder Aarde van Pop en Plank gemaakt door Marianne uit Stompetoren: Een klusje, maar erg leuk en een grote wens om te maken. Mijn moeder Aarde, van Pop en Plank.    
Corina IJzerman: Het meest trots ben ik op mijn servies. De theepot heb ik van het patroon gemaakt en de rest heb ik ook aan de hand van dat patroon en die van de sleutelhanger theepot gemaakt. Ik heb het vergroot en hier en daar aangepast.
Gretha heeft deze jubileumslinger gemaakt. Zij heeft er zelf nog een vlaggetje aan toegevoegd met het Zweedse bandje.    
Voor de wintertafel (Saskia van Groenestijn)!    
Dank voor het leuke patroon van de vlaggetjeslijn van Niels Holgersson. Ik heb hem gemaakt en wil jullie een foto toesturen. Op de achterkant heb ik de naam/letters gemaakt van mijn zoontje. Groetjes Mirte Mesman    
Deze Hips Hobbezak is gemaakt door Annelies van Werkhoven.    
Annemieke Lelie maakte deze kransen van wonderwol, bhedawol, lontwol en naaldvilt. Het is een combinatie van technieken: droogvilten, wolwikkelen en sommige stukken zijn met de hand vastgezet.In de lampionnetjes is een snoer kerstlichtjes verwerkt. Volgens Annemieke was het een hele klus om het te maken, maar ze mag tevreden zijn met het eindresultaat !!
Evelien Bloemhof maakte deze popjes voor haarzelf, haar dochter en voor op haar werk.
Ilse Stege: "In mei ben ik getrouwd en mijn moeder en zus maakten een geweldige bruidstaart!"    
Noor van Kruijsdijk: "Ik ben nog maar net begonnen met het maken van poppen (voor de kleinkinderen) maar heb de smaak goed te pakken!!"  
Ida Blokland-Westra stuurde ons een foto van het resultaat van "patroonblad poppenkoffertje", een wollepop patroon welke zij heeft gemaakt voor haar kleindochters Femke en Nynke.    
Jolande Weernink stuurde ons foto's van de door haar gemaakte "voorjaars" kast.
Deze "Julenisse "maakte ik Het was mijn eerste naaldviltpop. Groetjes van Anns.".    
Carin Eisinga stuurde ons deze foto van haar wintertafel. "Als beginner ben ik best blij met het resultaat en ook mijn zoon van 6 jaar is er erg blij mee!".  
Met plezier heb ik deze 2 poppen, waarvan ik de pakketjes bij jullie heb gekocht, gemaakt! Wat een feest om ermee bezig te zijn Ons 8 maanden oude zoontje gaat helemaal stralen als hij naar de poppen kijkt. Loetje geeft hij zelfs allemaal kusjes. Madicke Ros-Roos.  
Sinds kort ben ik verslingerd geraakt aan het maken van wollen engelen. Hier word ik werkelijk gelukkig van! Jolette Hermeler.
Alet Horst stuurde ons een mooi herfsttafereeltje.    
Joke de Haan maakte Rudolf, naar het pakket van Tintangel. Zij maakte er een gewei van vilt bij!    
Voor mijn vriendin die veertig werd heb ik deze verjaardagstaart gemaakt. Op dit moment vindt ze rood met witte stippen helemaal leuk. De taart heb ik hier dus op aangepast. Diverse patronen heb ik gecombineerd en daar is deze taart uit voortgekomen. Was een groot succes. Groetjes van Petra Fränzel.  
In mei deden we een bezoekje aan Niels Holgersson. Enthousiast over de cupcakes van de vrolijke viltvriendjes maakten we de hollandse cupcakes. Voetbal is voor velen ERG belangrijk maar daar hebben wij niets mee; er zijn meer sporten en sporters. Geïnspireerd door een foto tijdens de winterspelen bij atelier Pippilotta op de site is de olympische cupcake ontstaan. In Friesland hebben we tijdens de zomer natuurlijk ook onze eigen sporten, dat werd de pompeblêd cupcake (daar hebben we natuurlijk fries lint bij gebruikt). Hartelijke groet Karin en Gretha Koopmans.